Sites like

giveko.mk
Alternatives

  giveko.mk

noimage.png

Stats

  Alexa Rank: 


  Popular in Country: 


  Country Alexa Rank:  


 language:  


  Response Time:  


  SSL:  Disable


  Status:  up


Code To Txt Ratio

 Word Count  


 Links  


  ratio  


Found 76 Top Alternative to Giveko.mk

1
noimage.png

Msfi.com.mk

МСФИ Консалтинг – Суштината е поважна од формата

За даночен конаслтинг, финансиско-сметководствен и правен консалтинг во Република Македонија.

2
noimage.png

Rafajlovski.com.mk

Рафајловски консалтинг - Почетна

Рафајловски- консалтинг и ревизија

4
noimage.png

Ujp.gov.mk

Управа за Јавни Приходи на Република Северна Македонија

Како даночен орган кој функционира единствено на територијата на Република Северна Македонија, УЈП оперативно ја спроведува даночната политика и врши наплата на даноци и други јавни давачки.

5
noimage.png

Eurokonsaltplus.com.mk

Еуро Консалт Плус – Консалтинг

Добредојдовте Еуро Консалт плус Регистрирај се за КПУ Контактирајте не АКТУЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ Се замрзнува маржата на лебот, шеќерот и зејтинот на 5%, а на брашно, макарони, ориз, кравјо млеко и јајца на 10% во трговија на големо и мало, од 15.06.2022 година Од 14.06.2022 година, со Одлуката за ... Правилник...

6
noimage.png

Koduesi.com

Home Page - Koduesi

How to Information how things work in Koduesi. Howtos Round Stats Softveri në arsim - Ushtrim1   Competitors: 5 Finished: 11/6/2021 8:30:00 PM Submitted solutions: 37 results Competitor Stats deniz159 400 marisoy 400 Hamzqq9 398 umitbeniz 333 GrbzSnl 320 find out more about the others  News Python 3 9/30/2016 admin...

7
noimage.png

Loginsystems.biz

Логин Системи | ERP софтверски решенија | Скопjе, Македонија

Води го бизнисот и сметководството со софтвер на начин кој најмногу ти одговара. Со Microsoft Dynamics 365 Business Central и Логин Системи.

9
noimage.png

Ie.mk

Mozilla на македонски | Од македонската заедница на Mozilla

Од македонската заедница на Mozilla

11
noimage.png

Smetkovoditeli.com.mk

Smetkovoditeli.com.mk -

15 Јун ВЛАДАТА ДОНЕСЕ ОДЛУКА ЗА ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ТРГОВИЈАТА НА ОДДЕЛНИ СТОКИ ОДЛУКА ЗА ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ТРГОВИЈАТА НА ОДДЕЛНИ СТОКИ Владата на Република Северна Македонија, на седницата, одржана на 14 јуни 2022 година, донесе Одлука за посебни услови за трговијата на одделни стоки која беше објавена во Службен...

15
kb.com.mk.png

Kb.com.mk

Комерцијална банка - Физички лица

Универзална македонска банка која нуди услуги за правни и физички лица: штедни депозити, кредити, банкарски картички (MаsterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Visa Gold), денарски платен промет, платен промет со странство, документарно работење (дознаки,

16
noimage.png

Posta.com.mk

А.Д. Пошта на Северна Македонија

Агино Село 1322 Романовце Куманово Куманово Ајватовци 1041 Илинден Илинден Скопје 1 Алакинце 2220 Свети Николе СветиНиколе Штип Алашевце 1325 Слупчане Липково Куманово Алгуња 1303 Старо Нагоричане Старо Нагоричане Куманово Алданци 7524 Кривогаштани Крушево Прилеп Алдинци 1050 Скопје-Драчево Студеничани Скопје 1 Али Коч 2420 Радовиш Радовиш Струмица Алинци 7215 Добрушево...

18
wordpress.com.png

Wordpress.com

WordPress.com: Fast, Secure Managed WordPress Hosting

Create a free website or build a blog with ease on WordPress.com. Dozens of free, customizable, mobile-ready designs and themes. Free hosting and support.

22
akademik.mk.png

Akademik.mk

Почетна | Академик

Теми и коментари Министерот за правда Тупанчески се сретна со директорите на затворите Дали Топ Ган „Маверик“ ќе биде предмет на најголемата тужба за повреда на авторско право во САД? Сајбер насилството e продолжение на насилството во физичкиот простор Академик обуки АКАДЕМИК ОБУКА со физичко присуство: „Ефективна комуникација и преговарачки...

23
sfid.mk.png

Sfid.mk

SFID I СФИД

СФИД е најголемо консалтинг друштво во РМ, кое е формирано во 1997 година, со седиште во Скопје и подружница во Битола, чија дејност е даночен и сметководствен консалтинг

25
noimage.png

Stb.com.mk

Стопанска Банка - На Ваша страна

Дома

Technologies Used by giveko.mk

 • Windows Server
 • Microsoft ASP.NET
 • IIS
 • jQuery
 • Cufon
 • Dns Records of giveko.mk

  A Record: 185.150.9.200
  AAAA Record:
  CNAME Record:
  NS Record: ns2.on.net.mk ns3.on.net.mk ns.on.net.mk
  SOA Record: administrator.on.net.mk
  MX Record: mail.giveko.mk
  SRV Record:
  TXT Record:
  DNSKEY Record:
  CAA Record:

  Whois Detail of giveko.mk

  % Domain Information over Whois protocol
  %
  % Whoisd Server Version: 3.9.0
  % Timestamp: Tue Jun 21 03:52:29 2022

  domain: giveko.mk
  registrant: MAX-R140175
  admin-c: MAX-C791316
  nsset: MAX-NS62514
  registrar: MAX-REG
  registered: 03.05.2010 14:00:00
  changed: 01.08.2014 16:09:39
  expire: 03.05.2023

  contact: MAX-R140175
  org: Друштво за услуги Гивеко дооел Скопје
  name: Гивеко дооел Скопје
  address: ул. Букурешка бр. 3
  address: Скопје
  address: 1000
  address: MK
  phone: +389.23120650
  e-mail: [email protected]
  registrar: MAX-REG
  created: 01.08.2014 16:02:28
  changed: 09.04.2019 15:52:52

  contact: MAX-C791316
  name: Љубиша Лазаревски
  address: -
  address: -
  address: -
  address: -
  address: MK
  phone: +389.70252474
  e-mail: [email protected]
  registrar: MAX-REG
  created: 01.08.2014 16:03:16
  changed: 01.08.2014 16:03:58

  nsset: MAX-NS62514
  nserver: ns.on.net.mk
  nserver: ns2.on.net.mk
  nserver: ns3.on.net.mk
  tech-c: MAX-C791316
  registrar: MAX-REG
  created: 01.08.2014 16:03:48